Barion Pixel

RRC Tire Dressing 1l (Gumiabroncs ápoló)
Készleten

RRC Tire Dressing 1l (Gumiabroncs ápoló)

4 999,-Ft
RRC Tire Dressing 1L (Gumiabroncs ápoló) Az RRC Tire Dressing (Gumiabroncs ápoló) nagyon intenzív szer, gumiabroncs regenerálása és konzerválása céljából készült. Az egyedi formulájának és a neutrális pH-nak köszönhetően ideálisan ápolja a gumiabroncsokat. Ez a szer tökéletesen megvédi a gumit az időjárási viszonyoktól (hó, pára, víz, nap). A tiszta és mély fekete hatás több hétig is képes fennmaradni.
Fő kategória: Külső ápolási termékek
Cimkék: Felni és Gumi

Termék tulajdonságai: Egy multi funkciós gumiápoló szer Megvédi a gumi elemeket az időjárás viszontagságaitól Egy mély színt kölcsönöz a guminak Karbantartja és javítja a gumi strapabíró képességét Lelassítja a gumi öregedését Amennyiben a termék az előírtak szerint lett felvíve a felületre akkor egy védőréteget képez a gumira, ami lepergeti a vizet. Használata biztonságos minden felületen, amennyiben betartjuk a használati utasítást.
 Használati útmutató: 
 Tisztítsa meg a gumikat az RRC Tire&Rubber-el. 
Alkalmazzon kis mennyiségű terméket a gumiabroncsokra. 
 Dörzsölje a közepétől a gumiabroncs tetejéig. 
 Várjon 5 percet, és tegye fel a következő réteget, hogy magasabb fényt kapjon. Törölje le a felesleges anyagot mikroszálas törlőkendővel. 
 Megjegyzés Hűvös, száraz helyen, 5-25 °C-on tárolandó! Ne adagolja túl a terméket! Ne fagyassza meg a terméket! Használat előtt rázza fel Ne alkalmazza a terméket forró felületen. Tárolja hűvös és száraz helyen! Gyermek elől elzárva tartandó Használjon védőkesztyűt Kerülje a termék használatát közvetlen napsütésben.

Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges. Adatvédelmi irányelvek