Barion Pixel

RRC Quick Detailer Plus (Gyors Wax +) 1L + Szórófej /QD/ /QD+/
Készleten

RRC Quick Detailer Plus (Gyors Wax +) 1L + Szórófej /QD/ /QD+/

3 699,-Ft
Az RRC Gyors Wax Plusz. készítmény a lakk felület villámgyors fényesítésére alkalmas. Javítja a lakk felület kinézetét, kitölti a nanogödröket és a mikró karcolásokat. Mélységet ad a sötét színeknek, emellett víztaszító hatása van. Védőréteget képez és ellenáll az időjárási viszonyoknak. A terméket alkalmazhatjuk száraz és vizes felületre egyaránt. A QD PLUS víztaszító tulajdonsága akár több hétig is megtartja hatását, emellett kellemes rágógumi illata van. Alkalmazhatjuk lakkozott, viasszal vagy kerámiával bevont felületre is.
Fő kategória: Külső ápolási termékek
Cimkék: Karosszéria ápolás
Termék tulajdonságai: Arra lett kifejlesztve, hogy közvetlen a fényezésre használjuk Eltünteti a halvány karcokat, kisebb fényezési hibákat és mélyíti a fényezés színét. Magas fényt ad a karosszériának Elősegíti a megakadályozását a szennyeződés lerakódásának a karosszérián Egy vízlepergető réteget képez a járműre Egyaránt használható száraz és nedves felületre Ezt a terméket használjuk a kerámia bevonatos illetve viasszal kezelt járművek felületén Használatra kész Használata biztonságos minden felületen, amennyiben betartjuk a használati utasítást Használati útmutató: Mielőtt használnánk a terméket győződjünk meg róla hogy a jármű felülete tiszta. Ehhez használjuk az RRC aktív habot és az RRC sampont. Vigye fel készítményt a felületre a spriccelő segítségével. Ha a terméket száraz felületen alkalmazzuk, akkor tiszta mikroszálas törlőkendővel óvatosan töröljük át a felületet. Amennyiben nedves felületen alkalmazzuk, akkor a termék felvitele után öblítsük le a járművet, hogy eltávolítsuk az extra QD Plus-t a felületről. A termék alkalmazható a jármű minden egyes mosása után, minden egyes felületén. Megjegyzések: Ne hagyja a terméket megfagyni. Használja minden mosás után a tökéletes eredmény eléréséhez Használat előtt rázza fel Ne alkalmazza a terméket forró felületen. Tárolja hűvös és száraz helyen! Gyermek elől elzárva tartandó Használjon védőkesztyűt Kerülje a termék használatát közvetlen napsütésben.
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges. Adatvédelmi irányelvek