Barion Pixel

RRC Alcantara Cleaner 5L (Alkantara tisztító)
Készleten

RRC Alcantara Cleaner 5L (Alkantara tisztító)

14 199,-Ft
RRC Alcantara Cleaner (Alkantara tisztító). Egy speciálisan alcantara szövetekhez kifejlesztett tisztítószer. Eltávolítja a kellemetlen szagokat izzadságot és minden hasonló szennyeződést a kárpitból. Hosszantartó friss és tiszta érzést kölcsönöz a szövetnek. Lúgos pH tartalmú.
Fő kategória: Belső tisztítási termékek
Cimkék: Szövettisztítás
Alkalmazás: Használatra kész termék Porszívózzuk ki az anyagot mielőtt a tisztítót használnánk. Használja a szert a habosítóval (ajánlott) vagy spriccelővel. Tisztítási folyamat 1: Nyomjon habot egy mikroszálas kendőre vagy egy puha kefére. Körkörös mozdulatokkal dörzsölje el a felületen varrástól varrásig. Tisztítási folyamat 2: Spricceljen a tisztítót a felületre utána használja a felszívós módszert- egy tiszta ronggyal nyomkodja a felületet amíg a felesleges anyag fel nem szívódik. Ne dörzsölje és ne áztassa el a felületet. A felesleget egy mikroszálas törlőkendővel törölje le. Ne öblítse le. Simítsa el a felületet egy tiszta száraz mikroszálas törlőkendővel. Megjegyzés: Használat előtt próbáljuk ki a terméket egy alig látható ponton. Ne áztassa el a kárpitot. Használat előtt rázza fel Ne alkalmazza a terméket forró felületen. Tárolja hűvös és száraz helyen! Gyermek elől elzárva tartandó Használjon védőkesztyűt Kerülje a termék használatát közvetlen napsütésben.
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges. Adatvédelmi irányelvek