Barion Pixel

Meguiar's  G3626 Waterless Wash & Wax Anywhere Viaszos spray víz nélküli tisztításhoz is, 768ml
Készleten

Meguiar's G3626 Waterless Wash & Wax Anywhere Viaszos spray víz nélküli tisztításhoz is, 768ml

8 290,-Ft

Meguiar's Waterless Wash & Wax Anywhere Viaszos spray víz nélküli tisztításhoz, 768ml.

Kényelmesen, gyengéden mossa és viaszvédelmet nyújt egyetlen egyszerű lépésben. Szinte bárhol használható! Slag, vödör vagy öblítés nem szükséges!

A fejlett kémia vízfolt nélküli, csepp mentesítő formulát tartalmaz, amely az utasításoknak megfelelően alkalmazva megvédi a felületet a karcolódástól, mivel finoman tisztít. A fejlett polimer hetekig tartó fényes, szintetikus viaszréteget hagy maga után. Biztonságos és hatékony minden fényes festék és átlátszó bevonat, valamint üveg, króm, csiszolt fém és műanyag borítás esetén. Ideális azok számára, akik nem férnek hozzá slaghoz egy városban vagy egy lakásban élnek, vagy a területükön vízkorlátozások vannak érvényben. No scratch* formula 3-4 perc alatt biztonságosan mossa és ápolja víz nélkül a gépkocsikat (* amennyiben az utasításoknak megfelelően használja).
.

Fő kategória: Külső tisztítási termékek
Cimkék: Karosszéria tisztítás Meguiar’s
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges. Adatvédelmi irányelvek